Smještaj:

Naša apartmanska kuća nalazi se u neposrednoj blizini barčkih toplica(Madarska samo 15 km od Virovitica), s novoizgrađenim modernim apartmanima.

Bazeni:

Vanjski bazen,Vanjski dječji bazen,Vanjski bazen s termalnom vodom,rekreacijski bazen,Unutarnji plivački bazen.......

Relaxing & Wellness

Dopustite nam da tu brigu o Vama, Vašim potrebama i željama preuzmemo na sebe, čuvajući i njegujući Vaše zdravlje i vitalnost sa posebno izrađenim Barcs toplice wellness programima

Bazeni rade cijele godine, a oni dubljeg džepa odlučuju se i za masažu i druge užitkeza dušu i tijelo, i sve po konkurentnim cijenama. - Ulaznica koja osim masaže uključuje wellness, saune i jacuzzi nakon 16 sati stoji 25 kuna,
csalad150

 Tokić Ivan


Dobrodošli na našu web stranicu

Toplice i rekreativni centar u Barču jedni su od najsuvremenijih toplica Južno-zadunavske regije u Mađarskoj. Reumatološka ambulanta na lječilišnom odjelu nudi bezbroj usluga za održavanje i poboljšanje zdravlja, te rekreativnih usluga svima kojima je potreban oporavak. Toplice su popularne među ljudima svih dobnih skupina, budući da na vanjskim i unutarnjim bazenima mogu se naći i medicinski i rekreacijski sadržaji. Za zaljubljenike u wellness masaže, sauna i jacuzzi nude mogućnost opuštanja.

U Barču, u predivnom okolišu što pruža rijeka Drava, možete otići na izlet, voziti se šetnja-brodićem ili možete otići na ribolov, i sve to uz svjež zrak. Blizina hrvatsko-mađarske granice i vrhunske toplice primamljuju mnoštvo turista u tu regiju.

Odmorite se kod nas od svakodnevnih obveza, jer ovdje imate mogućnosti za izlete, sportske aktivnosti i relaksaciju, ali prije svega: mogućnost liječenja!!!

AddThis Social Bookmark Button

Program i usluge