Szállás:

Apartmanházunk a Barcsi gyógyfürdő közvetlen közelében található, új építésű modern apartmanokkal..

Medencék:

Medencék:Szabadtéri medence, kültéri gyermek medence, szabadtéri termálvizes medence, rekreációs medence, Fedett uszoda...

Relaxáció és Wellness:" A medencék egész évben működnek és ha úgy döntünk a testet és lelket harmonizáljuk megtehetjük péntárcát kimélve -a belépő tartalmaz wellness szolgáltatást szaunázási lehetőséget és jacuzzit,mindezt 16 óra után egy ezresért.
csalad150

 Tokić Ivan


Üdvözöljük weboldalunkon!

A barcsi gyógyfürdő és rekreációs központ Magyarország Dél dunántuli régiójának egyik legkorszerübb fürdője .A gyógyászati részlegen ,a reumatológiai szakrendelés számos egészségmegörző és rekreációs szolgáltatásal várja a gyógyulni vágyókat.A fürdő minden korosztály körében közkedvelt,hisz kül és beltéri medencéi közt megtalálható a gyógy illetve az élmény részleg is.Wellness szerelmeseinek masszás,sauna,jacuzzi nyújt relaxálási lehetőséget.

Barcson a dráva folyó adta csodálatos környezetben kirándulhatunk,sétahajókázhatunk,horgászhatunk és mindezek mellett friss levegőt szívhatunk.A horvát-magyar határ közelsége és a gyógyfürdő magas szinvonala,rengetek külföldi túristát vonz a térségbe.

Pihenje ki nálunk a hétköznapok fáradalmait,hisz nálunk kirándulhat,sportolhat,relaxálhat és mindenekelött:gyógyulhat!!!!!!!

 AddThis Social Bookmark Button

Programok :